(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab fizika darslarida “yuklama va vaznsizlik, mavzusini namoyish tajriba orqali tushuntirish metodikasi bayon etilgan.