(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada, Yangi Konstitutsiyasining yangi tahrirdagi modda, bob, bo’limlari haqida, Konstitutsiya hayotimizdagi o’rni, hayotimizda Konstitutsiyaning o’rni haqida qisqacha ma’lumot berilgan.