(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Tezisda Konstitutsiya tushunchalari, fuqarolarga taalluqli huquqlar, erkinliklar va farovon hayotni ta’minlashda Konstitutsiyaning o’z vazifalari to’g’risida tushunchalar va tahlillarni o’z ichiga oladi. Bu tezis Konstitutsiyaning jismoniy va ma’naviy erkinliklarni himoya qilishdagi roli va farovon hayotni ta’minlashdagi ahamiyatini yoritishda muhim ro‘l o‘ynaydi.