(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada, ijtimoiy faol shaxsni tarbiyalashda sinfdan tashqari musiqa mashg’ulotlarining ommaviy tadbirlar shaklini tashkil etishning muhim jihatlari yoritilgan. Davlat va jamiyatni yuksalishida ijtimoiy faol shaxslarning ahamiyati, shuningdek, ijtimoiy faol shaxsning o’ziga xos xususiyatlari shakllantirishda ommaviy tadbirlarni tashkil etishning dolzarbligi aniqlanib, asoslangan.