(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
ANNOTATION. In this article, we discuss the education system and the educational process of children abroad. Аннотация: В данной статье мы обсуждаем систему образования и учебный процесс детей за рубежом. Annotatsiya:Biz bu maqolada chet eldagi ta’lim tizimi va bolalarning o’quv jarayonini muhokama qilamiz .