(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada murakkablashgan sodda gaplarning o'rganilishi hamda sodda gaplarning murakkablashtiruvchi vositalar yoritib berilgan.