(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Sunʼiy intellekt (SI) va inson omillari bugungi zamonaviy dunyoda keng muhokama qilinayotgan mavzulardan biri hisoblanadi. SI texnologiyalari jamiyatning turli sohalarida, jumladan, tibbiyot, taʼlim, sanoat va xizmat koʻrsatish sohalarida faol qoʻllanilmoqda. Shuning uchun, SI va inson oʻrtasidagi munosabatlarni chuqur tahlil qilish, ular orasidagi kuchli va zaif tomonlarni aniqlash juda muhimdir.