(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
O‘t pufagi mavjud va mavjud bo‘lmagan hayvonlarda Faterso‘rg‘ichining qiyosiy morfologiyasi o‘rganildi. Fater so‘rg‘ichining qalinligidao‘t pufagi mavjud hayvonlarda murakkab burmalar tarmog‘iga ega bo‘lganampula borligi aniqlandi, bu esa o‘t pufagi mavjud bo‘lmagan hayvonlardakuzatilmaydi.