(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, sanoat korxonalarining moliyaviy barqarorligini ta'minlashda investitsiyalarni jalb qilishning samarali strategiyalari o‘rganilgan. Bundan tashqari, sanoat sektorida investitsiya faoliyatini boshqarishning asosiy usullari, investitsiyalarning iqtisodiy ta'siri va ularning sanoat korxonalari uchun keltiradigan foydalari tahlil qilingan. Аннотация. В данной статье рассмотрены эффективные стратегии привлечения инвестиций в обеспечение финансовой устойчивости промышленных предприятий. Кроме того, были проанализированы основные методы управления инвестиционной деятельностью в промышленном секторе, экономическое влияние инвестиций и выгоды, которые они приносят промышленным предприятиям. Annotation. In this article, effective strategies for attracting investments in ensuring the financial stability of industrial enterprises are studied. In addition, the main methods of managing investment activities in the industrial sector, the economic impact of investments and the benefits they bring for industrial enterprises have been analyzed.