(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada raqamli jamiyatga transformatsiyalashuvning turli davlatlarda turli olimlar tomonidan berilgan qarashlar, fikrlar yoritib berilgan. Jamiyatni raqamlashtirish orqali davlat xizmatlarini ko’rsatish, ta’lim tizimini raqamli texnologiyalar orqali isloh qilish va bir qancha vazifalar yoritib berilgan.