(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Xudoyberdi To‘xtaboyevning “Besh bolali yigitch”asarining lingvistik jihatlariga to‘xtalib o‘tildi.Asarning lingvistik xususiyatlariga to‘xtalib o‘tildi.Xalqona iboralarning ishlatilishi,dialoglarning jonliligi, sheva va mahalliy til unsurlari,bola nutqiga xos xususiyatlar.