(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur tezis talabalarning distributiv g’oyalarga moyilligini kamaytirish va ularga qarshi pedagogik-psixologik himoya choralarini ko‘rishning amaliy jihatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Talabalarning dunyoqarashi va qadriyatlarini shakllantirishda o‘qituvchilar, psixologlar hamda ijtimoiy institutlarning birgalikdagi faoliyati muhim ekanligi yoritiladi. Tadqiqotda zamonaviy texnologiyalardan foydalangan holda tarbiyaviy yondashuvlar taklif qilinadi.