(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada oilaviy inqirozlar va ularning oilaning ruhiy ijtimoiy ,moliyaviy holatiga ta’siri haqida so’z yuritiladi.Oilaviy inqirozlarning sabablari va ularning bolalar tarbiyasi, oila a’zolarining ruhiy salomatligiga hamda ijtimoiy hayotiga salbiy oqibatlari tahlil qilinadi. This article discusses family crises and their impact on the psychological, social, and financial state of the family. The causes of family crises and their negative consequences on child rearing, the mental health, and social life of family members are analyzed.