(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
В работе рассмотрены инструменты цифровогомаркетинга, их место при формировании системы продвижения компанийпри возрастающей роли Интернета и новых технологий. Данахарактеристика основных инструментов цифрового маркетинга.Приведены примеры организации продвижения реальных компаний. Статьяактуальна для предприятий, находящихся на стадии перехода киспользованию новых маркетинговых технологий в продвижении товаров иуслу Ishda raqamli marketing vositalari va ularning Internet vayangi texnologiyalarning roli ortib borayotgan kompaniyani ilgari surish tiziminishakllantirishdagi o'rni ko'rib chiqiladi. Asosiy raqamli marketing vositalariningxususiyatlari berilgan. Haqiqiy kompaniyalarni reklama qilishni tashkil etishmisollari keltirilgan. Maqola tovarlar va xizmatlarni ilgari surishda yangimarketing texnologiyalaridan foydalanishga o'tish bosqichida bo'lgan korxonalaruchun dolzarbdir The work examines digital marketing tools and their place inTa'limning zamonaviy transformatsiyasiwww.tadqiqotlar.uz 13-to’plam 1-son noyabr 2024 319 the formation of a company promotion system with the increasing role of theInternet and new technologies. The characteristics of the main digital marketingtools are given. Examples of organizing the promotion of real companies are given.The article is relevant for enterprises that are at the stage of transition to the useof new marketing technologies in the promotion of goods and services.