(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Республикамизнинг хизматлар кўрсатиш соҳасида алоқа ва ахборот-лаштириш хизматларининг улуши йилдан-йилга ўсиб бормоқда. Ўзбекистон Республикаси Президенти ҳузуридаги Статистика агентлиги маълумотлари кўрсатишича алоқа ижтимоий ва ишлаб чиқариш инфратузилмасига тегишли бўлсада, у миллий иқтисодиётда катта роль ўйнайди.