(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ҳуқуқий маданият фақат ёзма қонунлар ва суд қарорлари ҳақида эмас,балки қонун билан боғлиқ норасмий амалиётлар, анъаналар ва эътиқодларни ўз ичига олади.