(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarning aqliy, axloqiy va ruhiy rivojlanishining nazariy asoslari. Bolalarni shaxs sifatida kamol toptirishning psixologik metodologiyasi yoritildi