(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola ta'lim sharoitida GIF animatsiyalari va videografiyaning ahamiyati va texnologik imkoniyatlarini o'rganadi. Ushbu vizual vositalar o'rganish tajribasini qanday oshirishi, tushunishni yaxshilashi va turli xil o'quv uslublarini qondirishi mumkinligini ta'kidlaydi. Maqolada ushbu mavzu bo'yicha mavjud adabiyotlar tahlil qilinadi, GIF va videolarni ta'lim sharoitlariga integratsiyalashning uslubiy yondashuvlari muhokama qilinadi, so'nggi tadqiqotlar natijalari keltirilgan, o'qituvchilar va muassasalar uchun xulosalar va tavsiyalar berilgan.