(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Chaqaloqlar o‘limi deganda, bir yoshgacha bo’lgan (ya’ni, 0 oydan 12 oygacha) bolalar o‘limi tushuniladi. Bolalar o‘limi deganda 1 yoshdan 15 yoshgacha bo‘lgan aholi guruhining o‘limi tushuniladi.