(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Hanafiy fiqhining yetakchi namoyandalaridan biri Aloviddin Abu Bakr ibn Mas’ud ibn Ahmad al-Kosoniy Farg‘ona vodiysining Koson shahrida tavallud topgan.