(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada yozuvning ijtimoiy ahamiyati, uning kelib chiqishidagi omillar, ilmiy-nazariy talqinlari va uning turli davr, turli mintaqalardagi ko`rinishi va farqi yuzasidan so`z boradi. В данной статье говорится о социальной значимости письменности, факторы её происхождения, её научные и теоретические интерпретации, а также различные периоды, явления и различия в разных регионах. This article talks about the social significance of writing, factors of its origin, its scientific and theoretical interpretations, as well as various periods, phenomena and differences in different regions.