(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Dorivor òsimliklar bilan zaharlanish holatlari odatda dorivor òsimliklarning noto’g’ri foydalanilishi, yuqori dozalar yoki allergik reaktsiyalar natijasida yuzaga keladi. Ba’zi mashhur zaharli dorivor òsimliklarga quyidagilar kiradi: