(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Aritmiyalarni davolashning jarrohlik usullari muvaffaqiyatli rivojlanishiga qaramay, farmakoterapiya hali ham ularning oldini olish va bartaraf etish uchun asos bo'lib qolmoqda. Antiaritmik xususiyatlarga ega yuqori samarali va xavfsiz dori vositalarini izlash zamonaviy kardiologiyaning istiqbolli yo'nalishlaridan biridir.