(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ingliz tili global kommunikatsiya va madaniyatning ajralmas qismi sifatida, o'rta ta'limda muhim o'rin egallaydi. Ingliz tilini o'qitish metodikasi, o'quvchilarning til ko'nikmalarini rivojlantirish, ularni mustaqil ravishda fikr bildirishga va muloqot qilishga tayyorlashda muhim ahamiyatga ega.