“HUQUQSHUNOSLIK FANINI O'QITISHDA ZAMONAVIY METODLAR” (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada huquqshunoslik fani o'qitishda ishlatiladigan zamonaviy interfaol metodlar,hamda talabalarni dars jarayonini yaxshi o‘zlashtirishida zamonaviy metodlarning ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.