3 DS MAX UCH O'LCHOVLI DASTURIDA ISHLASH ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada 3D MAX uch o’lchovli dastur va uning qanday ishlashi, uch o’lchovli garafik qanday soxalarda qo’llanilishi, 2D grafik dasturlar bilan uch o`lchovli 3D modellashtirishning o’zaro o’xshashlik joyi va farqlari to’g’risida qisqacha so’z yuritiladi.