KOMPYUTER GRAFIKASIDAGI RASTR, VEKTOR VA FRAKTAL GRAFIKALARNING OZARO FARQLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Kompyuterda mavjud bolgan 3 xil grafika turlarining ozaro farqlari qollanilish sohalari bir biridan ustunlik tomonlari va har birining kamchiliklari haqida soz yurutiladi.