FUQORALIK HUQUQIY MUNOSABATLARDA VORISLIK MASALASI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada, vorislik masalasi va fuqarolik-huquqiy adabiyotlarda vorislikning huquqiy munosabati, vorislik haqida olimlarning nazariy qarashlari, huquqiy munosabatlarda shaxsni almashtirish chegaralari tòǵrisidagi masala haqida ma’lumot berilgan