TA'LIM JARAYONIDA MATEMATIKANI O'RGANISHNING ZAMONAVIY USULLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematikaning fanini o`qitishda innovatsion metodlardan foydalanish, dars jarayonida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish haqida so`z yuritiladi