“XAYR BOG'CHAM -SALOM MAKTAB” (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola maktabgacha ta’lim tashkilotidagi fidoiy pedagogning mehnat mahsuli, yosh avlodni tarbiyalashdek sharafli, mas’uliyatli kasb egalariga bag’ishlanadi.