ЁШЛАРНИНГ ВАТАНПАРВАРЛИК ТУЙҒУСИНИ КУЧАЙТИРИШ ЙЎЛЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Ёшларнинг ватанпарварлик туйғусини кучайтиришнинг юксак мезонлари ва унинг ўзига хос асосий йўналишлари аниқланган. Ўқитувчининг замонавий инновацион фаолиятида таълим технологияларида интерфаол методлардан самарали фойдаланишга доир илмий-амалий тавсиялар берилган.