YOSHLARNING MA’NAVIY ONGINI SHAKLLANTIRISHDA KUTUBXONALARNING O'RNI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kutubxonalarning yoshlarning ma'naviy ongini shakllantirishdagi muhim roli ko'rib chiqilgan. Unda kutubxonalar turli xil diniy va falsafiy matnlarga kirishni qanday ta'minlashi, ta'lim dasturlari orqali shaxsiy o'sishni qo'llab-quvvatlashi va ma'naviy rivojlanish uchun qulay aks ettiruvchi muhitni yaratishi ko'rib chiqiladi. Adabiyotlarni tahlil qilish va turli tadqiqot usullarini qo'llash orqali ushbu tadqiqot kutubxonalarning yoshlarning ma'naviy hayotiga ta'sirini ta'kidlaydi va ularning ma'naviy tarbiyadagi rolini oshirish bo'yicha tavsiyalar beradi.