TA'LIM JARAYONIDA ZAMONAVIY DIDAKTIK O'YINLARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada didaktik o‘yinlarning oquvchilar faolligini oshirishda va tafakkurini kengaytirishdagi o‘zaro o‘rni haqida fikr yuritilgan. Bundan tashqari, ta’lim sifati, uni oshirishda interfaol metodlarni qo‘llash hamda innovatsion pedagogik texnologiyalar va ularning ahamiyati tahlilga olingan. Innovatsion pedagogik texnologiyalarning rivojlanishi, ularning o‘quv-tarbiya jarayoniga kirib kelishi, shuningdek, axborot texnologiyalarining almashinuvi va takomillashuvi jarayonida har bir pedagog o‘z kasbiy tayyorgarligini hamda pedagogik mahoratini rivojlantirib borish kerakligiga to‘xtalib o‘tilgan.