O‘ZBEKISTONDA DAVLAT MUSTAQILLIGINING QO‘LGA KIRITILISHI VA UNING TARIXIY AHAMIYATI. MUSTAQILLIKKA ERISHUV YO‘LIDA (Ustozlar uchun, 2024)
Annottatsiya: Ushbu maqolamda jahon va sobiq Ittifoqdagi ózgarishlar, I.A.Karimov yuritgan siyosat va mardonavorligi,Davlat mustaqillikka erishgandan sóng yurtimizda qanday ózgarishlar yuz bergani haqida qisqacha tahlil qiladi.