XITOY VA ROSSIYANING MARKAZIY OSIYODAGI RAQOBAT VA HAMKORLIK FAOLIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Rossiya Ukrainada uzoq davom etgan urushda qolib ketgan va Xitoydan kelayotgan ta'minotga tobora ko'proq tayanib qolgan bir paytda Pekin o'z ta'sirini bir paytlar Kremlning ta'sir doirasiga tushib qolgan Markaziy Osiyoda tez sur'atlar bilan kengaytirmoqda va Rossiya bunga qarshi kurashmoqda.