GO‘NGDAN BIOGUMUS TAYYORLASHDA G O‘NGNI SAQLASH VA ZARARSIZLANTIRISH USULLARINING AXAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotsiya: Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi hayvonlari ajratgan go‘ngni har xil usullarda saqlash va zararsizlantirish usullari va biogumusga tayyorlash bosqichlari keltirilgan.