QISHLOQ XO‘JALIK HAYVONLARINI EKTO PARAZITLARIGA TA’SIR QILUVCHI PEST KIL PERITROITI ZAXARLILIK DARAJASINI QUYONLAR ORGANIZMIGA TA’SIR QILISH MEXANIZMINI O‘RGANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada qishloq xo‘jalik hayvonlarini ekto parazitlariga ta’sir qiluvchi Pest KiL preparatining zaxarlilik darajasini quyonlar organizmiga ta’sir qilish mexanizmini o‘rganish hamda ekto parazitlarga qarshi kurashishda ushbu vositalarning quyonlar organizmida salbiy oqibatlarini va o‘ldiruvchi dozasi o‘rganilganligi to‘g‘risida ma’lumotlar bayon qilingam.