ИНВАЗИОН КАСАЛЛИКЛАРНИНГ ИЛМИЙ ВА АМАЛИЙ АСОСЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Республикамиз хухудида кенг таркалишга эга булган инвазион касалликларни даволаш ва олдини олиш борасида МДХ хамда мамлакатимиз олимлари томонидан олиб борилаетган илмий тадкикотлар йуналиши ва ушбу касалликларни бартараф этишда янги илмий ва амалий ёндашувлар баён этилган.