“ДИРОНЕТ 500” PREPARATINING TAENIA HYDATIGENAGA TASIRI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada itlarning sestodoz kasalliklaridan biri bo‘lgan (Taenia hydatigena) ning kelib chiqish sabablari, biologiyasi va qarshi kurashishda “ДИРОНЕТ 500” antigelmintik preparatining samaradorligi haqida qisqacha ma’lumot berilgan.