HAYVONLAR BRUTSELLYOZINING OLDINI OLISH VA QARSHI KURASH CHORA-TADBIRLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu tezisda hayvonlarning xavfli brutsellyoz kasalligi bo‘yicha oldini olish, kasallik aniqlanganda qarshi kurashish, sog‘lomlashtirishning amaldagi tasdiqlangan bajarilishi majburiy bo‘lgan chora-tadbirlaridagi tegishli bandlar keltirilgan.