BОSHLАNG‘IСH SINF О‘QITUVСHILАRINIG IJTIMОIY VA KASBIY KОMРЕTЕNTLIGINI RIVОJLАNTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning innovatsion kompetentligini shakllantirish dolzarb pedagogik muammo ekanligi asoslangan hamda bo‘lajak o‘qituvchilarda innovatsion kompetentlikni shakllantirishning samarali shakl, metodlaridan foydalanish imkoniyatlari va usullari ochib berilgan.