ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АХАМИЯТИ (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada umumta‘lim maktablarining darslarida zamonaviy axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanishning afzalliklari yoritilgan. Zamonaviy ta’limni olib borishda axborot texnologiyalarining o’rni haqida ma’lumotlar keltirilgan.