BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING TA’LIM JARAYONIDA FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISH USULLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada ta’limning barcha bosqichlarida, mustaqil ishlarni tashkil etish, bolalarga fan sohasida qo‘llanadigan metodlar yoritib berilgan.