BOSHLANG‘ICH SINFLARDA DARSLARNI TASHKIL ETISHDA «MULOQOT TEXNOLOGIYASI»DA FOYDALANISH AFZALLIKLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi zamonaviy maktablarni yanada rivojlantirish hamda buning uchun yoshlarning bilim darajasini oshirish, ularniyurtimizning ertangi kunining ishonchli shaxslari sifatida taribiyalashda pedagoglartomonidan ta’lim tarbiyani tog‘ri tashkl etish, yoshlarni samarali bilim olishlarini ta’minlash maqsadida maktabdagi darslarni zamonaviy pedagogik texnologiyalar orqali tashkil etish, o‘quvchilarning dunyoqarashini o‘stirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati haqida fikrlar bildiriladi.