BOSHLANG‘ICH PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA O‘QUV DASTURINI ISHLAB CHIQISH MASALALARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich professional ta’lim muassasalarida o‘quv dasturini ishlab chiqish masalalari muhokama qilingan.