BOSHLANG’ICH TA’LIM TIZIMI SAMARADORLIGINI OSHIRISHGA QARATILGAN ZAMONAVIY YONDASHUVLARNING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang'ich ta'lim tizimi samaradorligini oshirishga qaratilgan zamonaviy yondashuvlarning ahamiyati, hozirgi kunda boshlang’ich ta'lim jarayonida interfaol metodlar va axborot texnologiyalarini o‘quv jarayonida qo‘llash, boshlang'ich sinfda ta'lim va tarbiya samaradorligiga erishishda axborot texnologiyalarini o'zlashtirishga tayyorligini oshirish to'g'risida to'liq bayon etilgan.