КОРХОНАЛАР МОЛИЯВИЙ-ХЎЖАЛИК ФАОЛИЯТИДА ОПЕРАЦИОН ФАОЛИЯТНИНГ ЎРНИ : Махкамбаев К.А. (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур мақолада корхоналар молиявий-хўжалик фаолиятида операцион фаолиятнинг тутган ўрни очиб берилган. Маълум бир соҳани ривожлантиришда амалга ошириладиган ислоҳотларнинг “манзилли” бўлиши учун операцион фаолиятга такомиллашган таъриф ишлаб чиқиш масалалари баён қилинган.