MOLIYAVIY OMMABOPLIKNI OSHIRISHDA MOLIYAVIY SAVODXONLIK: Umarova Lola Erkinovna (Ustozlar uchun, 2024)
Moliyaviy ommaboplikni o‘rganish aholi va xo‘jalik yurituvchi sub’ektlarning bank xizmatlaridan foydalanish imkoniyatini ko‘rsatadi, moliyaviy ommaboplikning mamlakat ijtimoiy-iqtisodiy taraqqiyotida o‘z o‘rniga ega.