“ТОШКЕНТ ДОН МАҲСУЛОТЛАРИ” АКЦИЯДОРЛИК ЖАМИЯТИДА ДАВР ХАРАЖАТЛАРИ ҲИСОБИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИНИШИ : Исканов Холжигит Нуркосимович, Нуркосимова Суройё Холжигит қизи (Ustozlar uchun, 2024)
Давр харажатлари деганда бевосита ишлаб чиқариш жараёни билан боғлиқ бўлмаган харажатлар ва сарфлар тушунилади: бошқарув харажатлари, маҳсулотни сотиш харажатлари ва умумхўжалик аҳамиятига эга бўлган бошқа харажатлар.