РАҚОБАТДОШ ИҚТИСОДИЁТ ШАРОИТИДА БАҲОЛАШ СИЁСАТИ ВА УНИ ТАҲЛИЛИ : Хамидова С.Я. (Ustozlar uchun, 2024)
Тадбиркорлар қилган харажатлардан юқори бўлган маълум баҳода маҳсулотларини сотиш ёки хизматлар кўрсатиш орқали фойда кўрадилар. ...